Koken met thee: Caesar Salad - van Bruggen Thee

Koken met thee: Caesar Salad

  • Geplaatst op
  • Door Guus Kroes
  • Geplaatst in Koken met thee
  • 0
Koken met thee: Caesar Salad

Marineer de kipfilet in een speciale marinade met onze China Pu Erh thee, een zwarte thee die al eeuwen bekend staat om zijn geneeskrachtige werking. Lees hier verder hoe u de salade opmaakt.

Maak gebruik van onze China Pu Erh, een zwarte thee die al eeuwen bekend staat om zijn geneeskrachtige werking. Maak 2 theelepels Pu Erh fijn met een vijzel en meng het met 2 eetlepels olie en limoensap (½ limoen). Breng op smaak met peper en zout en bestrijk de kipfilet aan alle kanten met deze marinade. Dek de kip af met aluminiumfolie en laat deze minstens 1 uur in de koelkast marineren. Bak de kip daarna goudbruin.
 
Maak de salade verder op met ingrediënten naar keuze zoals gekookte eitjes, pecorino kaas, croutons (van oud brood), dressing en Romaine sla.
 
Eet smakelijk!

 

Bron: Koken met thee - Frank van der Zande 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »