Verveine of citroenverbena thee kopen

€6,99
Op voorraad
1-3 werkdagen
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 6022
Informatie

Wat is verveine thee?

Verveine is de benaming voor thee van citroenverbena, uit de ijzerhardfamilie. Citroenverbena bevat veel etherische oliën. De naam verveine is al zo vernederlandst, maar eigenlijk komt het uit het Frans. De thee smaakt naar citrusvruchten en ruikt heerlijk fris.

Beter slapen, minder angst en depressie met verveine thee

Doordat het een aansterkend middel is voor de zenuwen wordt verveine ingezet bij een lichte vorm van slapeloosheid; het heeft rustgevende eigenschappen. Verveine thee is vrij van theïne en daarom ook voor kinderen geschikt. Verveine wordt ook gebruikt bij depressieve klachten. Gebruik het bij depressieve klachten hoog gedoseerd: 15 gram gedroogde verveine op een liter water, drink dan een half uur na de maaltijd een glas verveinethee. In deze hoge dosering is verveine thee niet voor kinderen geschikt. Natuurlijk is Verveine thee geen vervanger van het advies of medicatie van een medisch specialist.

Verveine bij maag- darmklachten

Verveinethee bevordert de spijsvertering. Zo melden verschillende bronnen dat verveinethee windverdrijvend en krampstillend werken. Na de maaltijd een glas verveine thee is daarom een goed idee!

Je leest het dus, vele gezondheidsvoordelen die aan Verveine worden gehangen. Ontdek het zelf!

Bekijk hier al onze melanges met verveine!

Bestel jouw Verveine thee bij Van Bruggen Thee

Losse Verveine thee kopen? Bij Van Bruggen Thee koop je échte kwaliteitsthee. Al onze thee- en koffieproducten zijn op een eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. In al onze 350 soorten losse thee zit een hoop liefde en energie van de ambachtsman. Bestel je vandaag? Dan verzenden wij uw pakket zo spoedig mogelijk met PostNL. Heb je vragen of advies nodig over onze ambachtelijke thee? Neem dan contact met ons op.

 

Ingrediënten: Verveine blad                                                                         

Zetadvies: 1 kop, 1 doseerlepel, water temperatuur 90 graden, 3-6 minuten laten trekken 

 

 

Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »